Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

DIVERIB – Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία DIVERIB ιδρύθηκε το 2000 παρουσιάζοντας μια σταθερή ανάπτυξη που την καθιέρωσε μεταξύ των ποιοτικότερων εταιρειών του είδους της.

Το 2003 ανέλαβε την κατασκευή αεροθαλάμων για σκάφη που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και συνέχισε με την κατασκευή των αεροθαλάμων για μεγάλες εταιρίες όπως τις RAFNAR HELLAS, ROCK MARINE, VIKING NORSAFE PLANATECH, SCORPION, SEAFIGHTER, RIGINOS YACHTS, MOTOMARINE, TYPHOON, RIBCO.

Η DIVERIB το 2005 κατασκεύασε το πρώτο της σκάφος το 410. Το 2007 ακολούθησε το 550 ΤΟURIST και στις αρχές του 2008 το 550 SPORT ναυπηγώντας κάποιες από τις καλύτερες προτάσεις της κατηγορία τους. Το 2013 η γκάμα της εταιρείας αυξήθηκε με νέα μοντέλα το 495 σε δύο εκδόσεις OPEN, SPORT και το 460. Το 2014 η DIVERIB διεκδικεί την καλύτερη πρόταση για την κατηγορία του στην αγορά με το νέο μοντέλο της, το 499.

Σήμερα η γκάμα της έχει εμπλουτιστεί με ένα ακόμα σκάφος μήκους 11,99 μέτρων το οποίο μπορεί να δεχτεί εξωλέμβιες αλλά και εσωλέμβιους κινητήρες.

Τα νέα μοντέλα της DIVERIB είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες και απαιτήσεις των καιρών με διαρκή βελτίωση χωρίς την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα κατασκευής. Οι εργασίες γίνονται στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά της αγοράς με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής εφαρμοσμένα από εξειδικευμένο προσωπικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

Τα φουσκωτά DIVERIB αποτελούν μια σύγχρονη προσέγγιση στα φουσκωτά σκάφη με τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας – τιμής. Χάρη στην ποιότητα και την άψογη εφαρμογή όλων των υλικών κατασκευής, τον καλό σχεδιασμό και την ιδανική τους πλεύση με μικρές ιπποδυνάμεις στην κάθε κατηγορία αποτελούν την καλύτερη πρόταση φουσκωτού σκάφους.

Η εταιρεία DIVERIB εκτός από την παραγωγή φουσκωτών σκαφών, αναλαμβάνει επισκευές σκαφών και επισκευές-αλλαγές αεροθαλάμων με το καλύτερο αποτέλεσμα χάρη στην πολυετή εμπειρία της.